Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναφορές για κυκλοφορία μικρότερου Surface laptop από τη Microsoft

*
Σύμφωνα με αναφορές που έρχονται από το Windows Central, η Microsoft ετοιμάζει ένα Surface laptop 12,5 ιντσών για κυκλοφορία κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Το νέο μοντέλο λέγεται πως θα περιλαμβάνει έναν επεξεργαστή Intel 10th Gen Core i5, 4GB μνήμης RAM και χωρητικότητα 64GB. Οι αναφορές θέλουν το νέο laptop της Microsoft να απευθύνεται κυρίως σε μαθητές και θα τρέχει λογισμικό Windows 10 σε S Mode. Η τιμή του θα κυμαίνεται μεταξύ $500 και $600.

Αυτήν τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως τα παραπάνω ισχύον, όμως η Microsoft αναμένεται να προγραμματίσει ένα Surface virtual event ή να κάνει μια απλή σχετική ανακοίνωση εντός του Οκτωβρίου, οπότε και αναμένουμε περισσότερα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*